De Brabantse cateraar Hutten opent in mei ‘Smaaklokaal Hutten’. Onder in de Jheronimustoren aan de Hofvijver staat vers, gezond, ambachtelijk, puur en duurzaam eten centraal. Dat betekent ambachtelijke en eerlijke snacks en maaltijden en verse, huisgemaakte sappen, salades en soep. Om mee te nemen of ter plekke op te eten. Het Smaaklokaal is ontstaan vanuit de missie van Hutten om bij te dragen aan een beter, gezonder, comfortabeler, eenvoudiger, leuker en vooral duurzamer leven. Al sinds 1929 staan ambacht, gastvrijheid en smaak centraal bij Hutten. Jan Hutten startte in dat jaar met zijn ambachtelijke bakkerij. Na tien jaar werd de bakkerij omgebouwd tot lunchroom annex eetsalon en in 1951 werd het een café-restaurant met de eerste Veghelse automatiek. En hoewel het bedrijf in de decennia daarna explosief groeide tot een toonaangevende nationale cateraar, is de aandacht voor het ambachtelijke vakmanschap altijd gebleven. Smaaklokaal Hutten is vanaf mei zeven dagen per week geopend tot 22.00 uur ’s avonds.